Opdrachtgevers

Werkwijze voor opdrachtgevers

Wij hebben de missie:

to create a better company by empowering people to fulfill their potentional

Ons doel

Het is ons doel om bedrijven te helpen bij het identificeren van de harde en zachte waarden waaraan een kandidaat moet voldoen om het volledig potentieel te bereiken. Alleen door een juiste match door techniekrecruitment wordt het optimum bereikt met persoonlijk en zakelijk succes als resultaat. Hierdoor staat de weg open voor een snellere groei van uw organisatie.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is exclusief, persoonlijk, succesvol en gebaseerd op onze kennis over en ervaring met het opzetten en runnen van ondernemingen.

Wij matchen kandidaten vanaf HBO werk- en denkniveau. Zoeken is onze kracht. Wij hebben toegang tot de beste databases en specifieke netwerken en daarmee in staat om de beste kandidaten te vinden. Wij benaderen kandidaten. Voordat wij dit kunnen doen geven wij commitment en vragen wij commitment.

Juist door commitment worden overtuigende belemmeringen vervangen door een overtuigend optimisme wat nodig is om samen succesvol te zijn in het resultaat.

Ons model

Wij zijn transparant en eenduidig in onze manier van werken. Iedere opdracht verloopt volgens een aantal stappen waardoor het resultaat is gewaarborgd: Een succesvolle match, een tevreden kandidaat en een tevreden opdrachtgever.